The Great Gatsby

Leonardo wants a villa overlooking a lake and the sea. The plot is steep and the functions are distributed in levels. Parking, pool, living room, night area. All the way up.


Year and Status:

2017, proposal

Project Type:

Architecture

The parking is a stone box, but if you look up you start seeing the white house.

The rationalism of the shape is warmed up by the wooden patio and the two rounded columns. Upstairs there is space for a tree.

From this side the photographic composition is nice and the project is clear: the volumes containing pool, living area and night area are embracing the terrace.

The outside space is just shadow and landscape.

In the intersection point of night and day areas the space opens up in double height. There we placed a kitchen with a touch of deep blue.